Doctor Irina Alexandru

Cred că medicina trebuie făcută din vocație și nu doar ca o meserie oarecare.  Este motivul pentru care m-am dedicat cu toată pasiunea pregătirii de specialitate. Dintre toate ramurile medicinei, alergologia și imunologia m-au atras mai mult decât toate celelalte.

Pregătirea continuă și conectarea constantă la noutățile în materie de tratamente au devenit parte integrantă a activității curente ca doctor. Consider că aplicarea tehnicilor moderne de investigație și de interacțiune cu pacienții sunt indispensabile pentru adaptarea la specificul fiecărui pacient.

Beneficiile acestui mod de a aborda alergologia și imunologia sunt multiple. Pacienții pot depăși mai repede perioadele dificile și se pot bucura de liniștea sănătății alături de familie. De asemenea, prin abordarea calmă și răbdarea arătată celor care îmi intră zilnic în cabinet, încerc să transmit liniște și încredere. Odată stabilită această încredere reciprocă, este mult mai ușor ca pacientul să-și înțeleagă afecțiunea, să învețe cum să depășească etapele dificile și cum să se adapteze la o terapie mai îndelungată.

Ce mă motivează

Ajutorul dat oamenilor aflați în suferință pentru a duce o viață normală

Cea mai mare satisfacție pe care o am este atunci când primesc mulțumiri pentru grija și înțelegere de la oameni care și-au recăpătat sănătatea și pofta de viață. Este momentul care îmi dovedește încă o dată importanța extraordinară atât a tehnicilor moderne cât și a omeniei în medicină.

Mă puteți găsi și aici:

Facebook • Alergologie Iași • Dr. Irina Alexandru
LinkedIn • Alergologie Iași • Dr. Irina Alexandru
Solicită o programare

Medicul specialist te ajută să înțelegi și să ții corect sub control afecțiunea.

Părerea pacienților

Un medic exceptional, foarte atent si empatic cu pacientii! Recomand cu caldura!

Oana

citește recenzia

Recomand cu toată încrederea serviciile ei pentru oricine caută un medic dedicat și bine pregătit.

Matei D.

citește recenzia

Cu ajutorul dumneaei, fetita mea a reușit sa scape de intoleranta la proteinele din lapte.

Constantin A.

citește recenzia